Meebeslissen over úw behandeling  BEL 085-0187411

Medisch-specialistisch B12 kennisinstituut en behandelcentrum

Medisch Specialisten

 

Ons gezamenlijk doel

Het gezamenlijke doel van onze artsen is het bieden van hoogwaardige en doelmatige medisch-specialistische Vitamine B12-zorg. Wij behandelen patiënten met symptomatisch B12 tekort met de hoogst mogelijke professionaliteit, deskundigheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Wij spannen ons in en voelen ons medeverantwoordelijk voor de kwaliteit, toegankelijkheid en betaalbaarheid van de zorg, waarbij de patiënt steeds zo veel mogelijk persoonlijk wordt benaderd en voor 100% in de besluitvorming wordt betrokken.

b12 specialist auwerdaDr. Hajo Auwerda, internist, hematoloog

Hajo Auwerda heeft medicijnen gestudeerd in Rotterdam in het Erasmus Medisch Centrum en is in 2008 gepromoveerd in bloedziekten (de hematologie). Hij staat in Nederland bekend als dé B12-deskundige medisch-specialist. Hij heeft tientallen wetenschappelijke publicaties in vooraanstaande medische vakbladen op zijn naam staan en is een veelgevraagd spreker op internationale medische congressen. Vanuit deze positie heeft hij een (inter-)nationaal netwerk opgebouwd van artsen, klinisch chemici en nutritionists die allen vele jaren ervaring hebben in het doen van onderzoek naar de gevolgen van B12 deficiëntie. Deze contacten en samenwerkingsverbanden zet hij nu in bij B12Kliniek waar, naast patiëntenzorg, ook klinisch relevant onderzoek wordt gedaan om te komen tot een eenduidige medische consensus en adequate biomarkers om de diagnose en dus de behandeling te bespoedigen. Vanuit het hele land en buitenland, verwijzen huisartsen en specialisten hun patiënten naar hem.

Download het CV (curriculum vitae) van Hajo Auwerda

Vacature

2 Internisten

Binnen de vakgroep Interne Geneeskunde van de B12 Kliniek zijn er per direct twee vacatures voor een Internist (2 fte).

Wij zoeken enthousiaste en gedreven internisten met specifieke interesse voor Vitamine B12. U bent een empathische collega met goede communicatieve vaardigheden, die kan functioneren in een kleinschalige zorgorganisatie en bij voorkeur gepromoveerd is. De werkzaamheden zullen bestaan uit poliklinische werkzaamheden in eerste instantie in onze vestiging in Amsterdam. Omdat wij van plan zijn snel meer vestigingen uit te rollen over heel Nederland, is uw voorkeur qua werkregio bespreekbaar.