Meebeslissen over úw behandeling  BEL 085-0187411

Medisch-specialistisch B12 kennisinstituut en behandelcentrum

Vlogs, Blogs & Boeken over B12 tekort

Hajo Auwerda heeft medicijnen gestudeerd in Rotterdam in het Erasmus Medisch Centrum en is in 2008 gepromoveerd in bloedziekten (de hematologie). Hij staat in Nederland bekend als B12-deskundige. Hij heeft tientallen wetenschappelijke publicaties in vooraanstaande medische vakbladen op zijn naam staan. Vanuit het hele land verwijzen huisartsen en specialisten hun patiënten naar hem.


Artikel Volkskrant mei 2023

De B12 kliniek is recentelijk negatief in het nieuws gebracht door een huisarts die een artikel in de Volkskrant heeft gepubliceerd (Opinie: Vitamine B12 wordt omringd door mythes en dubieuze claims – en daar win je dan ook nog prijzen mee (volkskrant.nl)

Naar aanleiding van dit artikel is Dr Auwerda door NPO Radio 1 geïnterviewd waarin hij zijn ervaring kon delen. Dit interview is vervolgens door dezelfde huisarts in deze uitzending eveneens negatief benaderd. Naar aanleiding van de recente ophef is echter door collega Wolffenbuttel een reactie geschreven die wij graag met u willen delen.

https://www.gmed.nl/hommeles-met-b12/

VitB12 - YouTube


Welkom op mijn YouTube kanaal! Mijn naam is Denise van Dort en ik ben 22 jaar oud. Op mijn kanaal (klik op de foto hieronder) vind je video's over mijn leven met een Vitamine B12 deficiëntie.

denisevandort

 


Sally Pacholock (verpleegster, USA). Zowel Nederlands als Engelstalig verschillende interessante boeken:


Martyn Hooper (Chair Pernicious Anaemia Society, Birmingham), engelstalig:

3