Meebeslissen over úw behandeling  BEL 085-0187411

Medisch-specialistisch B12 kennisinstituut en behandelcentrum

Vacatures B12Kliniek

B12Kliniek Nederland is aanbieder van een poliklinisch (B12-tekort)zorgconcept met kleinschaligheid en persoonlijke aandacht als kracht. B12Kliniek Nederland heeft momenteel de volgende vacatures:

Doktersassistente en/of medisch secretaresse in B12Kliniek Amsterdam voor 2-4 dagen per week

Bij ons krijgt de patiënt tijd en aandacht en de beste zorg. Kom jij ons gezellige team versterken?

Functieomschrijving
Als doktersassistente of medisch secretaresse ontvang je bij binnenkomst de patiënt en zorg je voor de inschrijving. Daarnaast ben je het aanspreekpunt voor de arts en de patiënt. Je maakt de afspraken voor de patiënt in het EPD en houdt dit dossier op orde. Tijdens vergaderingen notuleer je en breng je eventueel ook eigen punten in. Je neemt de telefoon op en spreekt hierbij zowel huisartsen als patiënten. Tevens verricht je kleine medisch technische handelingen, onder supervisie van de medisch specialist. Een leuke en veelzijdige baan! Je bent bij ons een heel belangrijke spil in onze kliniek.

Functie-eisen
Je hebt een afgeronde MBO opleiding Doktersassistente of Medisch secretaresse, of vergelijkbare opleiding. Je bent communicatief vaardig, dienstbaar ingesteld, vriendelijk en representatief. Je bent handig in het werken met computers en programma’s (zoals EPD, Word, Excel, Powerpoint). Ook kun je zelfstandig en nauwkeurig werken en ben je stress bestendig. Een manus van alles en dat alles in een gezellig en ambitieus team! Je spreekt Nederlands zonder accent.

Aanbod
Een interessante en uitdagende functie voor 2-4 dagen per week in een prettige, ambitieuze en innovatieve werkomgeving, met bijbehorend passend salaris, conform CAO ziekenhuiswezen / ZKN.

Contact informatie en sollicitatie
Voor vragen kun je telefonisch contact opnemen via 088 500 2080 of mail je sollicitatie naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..