Meebeslissen over úw behandeling  BEL 085-0187411

Medisch-specialistisch B12 kennisinstituut en behandelcentrum

Doktersassistenten

Geertje:

Sinds januari 2018 ben ik werkzaam bij B12 Kliniek. Ik vind B12 Kliniek een fijne werkplek omdat het voelt als een familiebedrijf, de assistenten kunnen zowel binnen als buiten de deuren goed met elkaar overweg. Het is een kleinschalig bedrijf, als personeel verdwijn je niet binnen deze organisatie.

Soenita:

Ik ben sinds mei 2018 werkzaam in de B12 Kliniek als doktersassistente. Het is prettig om in een team te werken met fijne collega’s, waarin collegialiteit centraal staat.  Ook heb ik ontzettend veel respect en bewondering voor de specialisten die hier werken, omdat zij met menselijke passie hun beroep uitoefenen.

Hizkia:

Sinds februari 2017 werk ik als ervaringsdeskundige/doktersassistente op de B12 kliniek.

We zijn ondertussen uitgegroeid tot een klein gemotiveerd team. Ik blijf het keer op keer bijzonder

vinden om vele patiënten van ons te zien herstellen, hun verhalen zijn onbetaalbaar!

Helen:

Ik vind het leuk dat ik bij de B12 Kliniek ben terechtgekomen. Het positieve hier is dat je meemaakt dat patiënten zo goed opknappen van hun behandeling. Het mooiste vind ik om succesverhalen te horen, dat mensen die eerst jarenlang ernstige lichamelijke klachten hadden, nu zo opknappen dankzij de B12-injecties. Verder vind ik het fijn dat ik het hier goed getroffen heb met leuke collega’s.